Top Ad unit 728 × 90

En İyi 4 Çin Alışveriş Siteleri Türkçe - 2019

Çin'de Türkler için en iyi alışveriş siteleri hangileri? Kısa süre önce bu soruyu okuyucularımızın bazılarından aldık ve bu konuyu daha da netleştirmek için bu yazıyı hazırladık..

Türkiye, Çinli web sitelerinde en çok satın alma hacmine sahip ülkeler arasında yer alıyor; bu nedenle birçok dükkan, Çin'den ürün ithal ederken fark yaratan çeşitli imkânlar ve avantajlar sunan Türklere satış konusunda uzmanlaşmış durumda.

Çin alışveriş siteleri türkçe

Birkaç yıl önce, Çin'deki ürünleri satın almak çok karmaşık bir süreçti çünkü siteler İngilizce veya Çince idi ve yalnızca uluslararası bir kredi kartı ile ödeme yapabiliyordu.

Ancak şu anda, ödeme ve navlun için özel çözümler sunan ulusal markette özel mağazalar var ve hatta Türkçeye web sitesi tercümesi de var.

Ödemeler açısından, en iyi Çin alışveriş siteleri Paypal üzerinden güvenli ödeme imkanı sunuyor. Bu sayede, satın alma işleminizle ilgili sorunlar oluşması durumunda paranızı daha kolay geri alabilirsiniz.

Bunu aklımızda tutarak, ürünleri doğrudan Türkiye'ye gönderen dört en iyi Çin alışveriş sitesini seçtik ve bunları rakiplerinden ayıran temel özellikleri vurguladık. Yabancı alışveriş siteleri ekşi.

1. BangGood 

Çin Alışveriş Siteleri Türkçe


Banggood alışveriş sitesi, Çin'in en eski alışveriş merkezlerinden biridir ve 2004'ten beri çevrimiçi olmuştur. Çok değerli ve kesinlikle en çok tavsiye edilen mağazalardan biridir. Ucuz Çinli akıllı telefonlar, LED ampuller, tabletler ve dronlar satın almak için mükemmel bir seçenek.

* Sitesi fiyatları Türk Lirası cinsinden gösterir

Ödeme Türleri:
  • Kredi kartı
  • PayPal

2. Mini In The Box 

Miniinthebox Türkçe


Mini In The Box, piyasada uzun yıllar boyu olan ve Avrupa'ya ürün gönderiminde zaten yeterli tecrübeye sahip bir Çin online mağazası. Özellikle iPhone ve Samsung için mobil aksesuarlar satın almak için ideal mağaza. Ucuz saatlerde ve taklit mücevheratta da uzmanlaşmıştır.


Ödeme Türleri:
  • Kredi kartı
  • PayPal

3. Light In The Box

Lightinthebox Türkçe


Lightinthebox, Çin ürünlerini Türkiye'ye en çok satan Çinli çevrimiçi mağazalardan biridir; ayrıca, iç pazarda da uzman olduğunu söyleyebiliriz. Sitede biz giysi ve ayakkabı elektronik, avizeler ve musluklar her şeyi bulabilirsiniz.

Ödeme Türleri:
  • Kredi kartı
  • PayPal

4. DHgate 

DHgate Türkçe

Site türkçe: http://tr.dhgate.com/

DHgate, birkaç Çin tedarikçisini bir araya getirdiği için Aliexpress'e çok benzer bir web sitesidir. Öncelikli olarak toptan ürünlerin dünya genelindeki küçük ve orta ölçekli alıcılara satışına odaklanmaktadır. Ancak toptan satışın güçlü olmasına rağmen, tek bir parça bile satın alabilirsiniz. 

Ödeme Türleri:
  • Kredi kartı
  • Skrill (Moneybookers)

Her zaman bizi ziyaret edin!


Bu makalede, Türk tüketicileri için Çin'deki en iyi mağazaların listesini yazıyoruz. Şu anda Çince web siteleri birçok ülkeye çeviri sunuyor. Çin'den satın almak zaten dünyadaki tüketiciler için bir alışkanlık haline gelmiştir. Bu makaleyi beğendiğinizi ve Çin sitelerinde alışveriş yapmaya gittiğinizi umuyoruz, bize ulaşın. Amacımız, Çin'deki alışveriş deneyiminizi mümkün olan en iyi şekilde değerlendirmek için yararlı ve güvenilir bilgiler sunmaktır. Yakında görüşürüz!

Bu Çin alışveriş sitelerinden herhangi biriyle hala şüphe var mı? Bize bir yorum yapın:

Ayrıca bkz: En İyi 20 Çin Alışveriş Siteleri (Güvenilir)
En İyi 4 Çin Alışveriş Siteleri Türkçe - 2019 Reviewed by Clarice Oliveira on Ekim 11, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Yurtdışından Alışveriş © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.