Top Ad unit 728 × 90

Yurtdışından Online Alışveriş - 20 Yabancı Alışveriş Siteleri Isimleri

  • Yabancı Alışveriş Siteleri Isimleri


 Yurt dışında en iyi alışveriş siteleri nelerdir? Herkes Black Friday'in geldiğini bildiği gibi mağazalar arasındaki en büyük alışveriş dönemlerinden biridir ve bu da en yoğun alışveriş günlerinden biridir. Diğer bir deyişle, bu, yabancı web sitelerinde alışveriş yapmanın ve özellikle Çin ve ABD alışveriş sitelerinde daha ucuza fiyat ödemenin en iyi zamanı.

Yılın bu zamanlarında yapılan indirimler zaten yabancı mağazalarda uzun yıllar sürüyor, aslında bu Avrupa ve Asya da dahil olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde yaygınlaşan Amerika Birleşik Devletleri geleneği.

Ama en iyi yabancı alışveriş siteleri nelerdir?

Bunu aklımızda tutarak, Çin ve Amerikan siteleri için büyük indirimlerle ürün satın almak için bazı iyi seçenekler vurguluyoruz. Şikayet oranlarını ve mağazaların tüketiciyle olan itibarını ve de Türk tüketicilerine sunulan imkânları göz önünde bulunduruyoruz.

Çin'de En İyi Alışveriş Siteleri:



1 Gear Best
Site: www.gearbest.com
Gearbest zaten düşük fiyatlarla ve ayrıca büyük fırsatlar için bilinen bir Çin mağazası. Genellikle mağazanın web sitesinde en çok indirime sahip ürünlere ayrılmış bir sayfa bulabilirsiniz, ancak tabii ki miktar çok sınırlıdır, bu nedenle gerçekten düşük fiyatlardan yararlanmanın farkında olmak zorundasınızdır..


2 Aliexpress
Site: www.aliexpress.com
Aliexpress'de yılın büyük satış günü 11.11, aslında mağazadaki en çok indirimli tarih ancak Black Friday'in de çok sayıda indirimli ürünü var. Sitenin farklılığı, satın alma işlemine aracılık eden şirket tarafından alıcıya sunulan güvenliktir, bu nedenle satıcı, mal teslim edilinceye kadar parasını almıyor.


3 BangGood
Site türkçe: www.banggood.com/tr/
Banggood, düşük fiyatlı ve özel tarihlerde mükemmel geleneğe sahip başka bir Çinli sitedir. Web sitesi, toptan satış yapmak isteyenler için farklı fiyatlara sahiptir ve çok cazip bir DropShipping hizmeti sunmaktadır; bu durumda nakliye işleminde herhangi bir logoyu ve mağazayla ilgili herhangi bir bilgiyi içermez; ürünlerin fiyatları da müşterilerine açıklanmaz.


4 BuyInCoins
Site: www.buyincoins.com
BuyinCoins.com'da, binlerce aksesuar, küçük parça ve bileşeni birkaç kuruşa mal olacak bulacaksınız, ancak ayrıca Smartphone ve elektronik gibi büyük ve toptan ve perakende ürünleri satıyorlar.


5 SammyDress
Site: www.sammydress.com
Sammydress'de kadınlar, erkekler ve çocuklar için giyim ve aksesuarları süper düşük fiyatlarla bulacaksınız. SammyDress.com en iyi Çin giyim ve aksesuar mağazalardan biridir. Mağaza hem toptan hem de perakende ve her şey doğrudan Çin'den, çok rekabetçi fiyatlarla kıyafetler ve tüm dünyaya teslimat satıyor.


6 Light in the Box
Site türkçe: www.lightinthebox.com/tr/
Lightinthebox, Çin'in web siteleri arasında önde gelen çevrimiçi satışlardan biridir. Mağazada, kıyafetlerden ayakkabıya, elektronik ve aksesuarlara kadar her şeyi bulabilirsiniz. 2006 yılında piyasaya çıkan Lightinthebox.com, Çin'deki en iyi çevrimiçi mağazalardan biridir.


7 Mini in the Box
Site türkçe: www.miniinthebox.com/tr/
Bu, Çin'in en popüler online mağazalardan biridir, 2006 yılından beri yayında. Belki de şu anda bu mağazadan birçok kişi işitiyor ancak Türkiye'ye ürün gönderirken zaten yeterince tecrübeye sahip.


8 DX.com
Site: www.dx.com
DealExtreme (DX.com), Çin'deki en büyük ve en iyi çevrimiçi mağazalardan biridir. Tüm dünyaya satış yapan DX.com, Çin'den alışveriş yapmak hakkında konuşurken zaten bir referans haline geldi. Türk tüketicilerin favorileri arasındadır ve tanınmış bir şekilde güvenilir ve güvenli bir mağazadır.


GeekBuying
Bu, Çin'den doğrudan elektronik ve alet, özellikle de mağazada özel bir sayfa bulunan Xiaomi ürünleri satın almak için mükemmel bir seçenektir.


10 Tomtop
Site: www.tomtop.com
Bu, en popüler Çin mağazalarından biridir. Site ayrıca, zaten havada bazı ürünler sunan indirimli ürünler içeren bir sayfaya da sahiptir.


Amerika Birleşik Devletleri'ndeki En İyi Alışveriş Siteleri:



1 Amazon
Site: www.amazon.com 
Bu dünyanın en büyük perakende mağazalarından biridir, Amazon'da her şeyi bulabilirsiniz. Kesinlikle ABD'den doğrudan ürün satın almak için en iyi seçeneklerden biri olan Amazon, Black Friday da dahil olmak üzere özel tarihlerde yapılan büyük indirimlerle ünlüdür.

2 Ebay
Sitewww.ebay.com
Dünyanın en büyük elektronik pazarı ve sayısız satıcısı var (Çin'de bile var). Nakliye: Türkiye'ye gönderiliyor (ancak tüm ürünler değil). Her çeşit nakliye var, satıcıya bağlı


3 Target
Büyük mağaza her şeyi satıyor, elektronik, giysi, ayakkabı, mücevher, çocuk oyuncakları...


4 Macys
Dünyadaki en büyük mağaza ve web sitesinde, yatak takımları, masa, banyo ve mutfak aksesuarları gibi giyim eşyaları ve ev eşyaları içeren bol miktarda ürün bulabilirsiniz.


5 Nordstrom
Nordstrom'un güçlü yönlerinden biri, üzerinde çalıştıkları markaların çeşitliliği. Sitede neredeyse satılan tüm büyük markaları bulabilirsiniz..


6 FragranceX
Kataloğunda 15.000'den fazla ünlü marka parfümü bulunan parfüm çeşitleri ve çeşitleri göze çarpar. USPS ile Türkiye'ye Gelecek Birinci Sınıf, uygun fiyatlı ekonomik navlun.


7 Aeropostale
Fiyatlarla ve yüksek kalitede giyim eşyaları ile genç insanlar için en büyük ve en iyi bilinen giyim markalarından biri olan bu site giyim mağazası kendi markası kategorisinde vurguludur.


8 Carters
Cater's, Amerika Birleşik Devletleri'nde en popüler çocuk giyim mağazası.


9 Sears
Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük ve en saygın mağazalarından biri olan mükemmel kalite mağazası, her şeyi çok rekabetçi fiyatlarla satmaktadır.


10 Overstock
En geleneksellerinden biri, her şeyi, elektronik eşyaları, kıyafetleri, mücevheratı, saatleri satıyor ... Bitcoin ile ödeme yapana kadar kabul ediyor

Her zaman bizi ziyaret edin!


Bu makalede, yurtdışından satın alınan en saygın mağazaların listesi gösterildi. Temel olarak en büyük denizaşırı online satış pazarları Çin ve ABD'dir. Yurtdışından bir şey satın almayı düşünüyorsanız, bu mağazalarda fiyat teklifi yapın. Ülkedeki mallar için giriş ücretleri bile olsa, bazı ürünleri almaya değer. Yurtdışından almanın bir diğer farkı ise, Türkiye'de pazarlanmayan ürünleriniz olabilir! Yayınlarımızı sürekli okuyun çünkü siteyi her zaman güncelleriz. Amacımız yurtdışında daha iyi alışveriş deneyimleri sunmaktır. Yakında görüşürüz!

Ayrıca bkz: En İyi 10 Çin Alışveriş Sitesi Giyim (Güvenilen siteler)
Yurtdışından Online Alışveriş - 20 Yabancı Alışveriş Siteleri Isimleri Reviewed by Clarice Oliveira on Ekim 13, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Yurtdışından Alışveriş © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.