Top Ad unit 728 × 90

Top 10 Yurtdışı Giyim Alışveriş Siteleri - 2019

Yurtdışı Giyim Alışveriş Siteleri

Yurtdışı giyim alışveriş siteleri ... Giysiler, özellikle belirli parçaların belirli koleksiyonlarını yapan birçok insanın, özellikle de kadınların gerçek bir saplantısıdır. Günümüzde önemli ilk izlenimler dünyasında, görüntü bir kişiye büyük ölçüde yardımcı olabilir veya onu engelleyebilir.

Dünyadaki erkek ve kadın giyiminin en iyi markaları da en çok istenen ürünlerdir ve dolayısıyla fiyatlar da yüksektir ancak aslında bu tür lüks giyim satışlarının artması uzun süredir bu sektörün ne olduğunu bilmemektedir bir kriz

Sonuçta herkes şık giysiler giymek istiyor ve bu nedenle talep büyüktür. En çok aranan parçalar şunlar: elbiseler, bluzlar, gömlekler, gömlekler, kot pantolonlar ve kepler...

Denizaşırı alışveriş sitelerinden kıyafetler satın almak para kazanmanın mükemmel bir yoludur; çünkü evden ayrılmadan binlerce mağazaya, birkaç markanın giysilerine ve farklı modellere erişebilir ve birbirleriyle rekabet edebilir.

Tasarımcı kıyafetleri veya ünlü markalar söz konusu olduğunda, fiyat araştırması, bu tür ürünlerin maliyetinin yüksek olması nedeniyle daha da ödüllendiricidir. Ancak şu kadar çok seçenek var:

Yurtdışından kıyafet satın almak için en iyi alışveriş siteleri hangileri?

Düşük fiyatlı ve güvenilir bir çevrimiçi mağaza bulma, sesler kadar kolay değildir. Paranızı nereye harcayacağınıza karar vermeden önce güvenlik, çeşitlilik ve elbette fiyat gibi öğeleri hesaba katmalısınız. Ancak kıyafet durumunda, makaleyi denemek mümkün olmayacağından tam boyutunu bilen hâlâ ekstra bakım var. Sorunların olması durumunda, satış sonrası servisin iyi olduğu bir mağaza. 

Bu nedenle, Resellerratings.com adresinde iyi dizinlere sahip bu çevrimiçi mağazalar listesini hazırladık ve piyasada zaten birkaç yıldır güvenilir olarak kabul edilebiliyoruz:

Çin'in Alışveriş Siteleri:



1 Dresslily
Site: www.dresslily.com
Avrupa modasından ilham alan modellerle Çin giysileri. Erkek ve kadın modası, aksesuarları, iç çamaşırı, ayakkabı, saat, makyaj...
Ödeme Türleri: PayPal, Kredi kartı


Rose Wholesale
Kadın moda giyim ve aksesuarları, ayakkabı, çanta, kostüm takısı, bikini için mükemmel mağaza...
Ödeme Türleri: PayPal, Kredi kartı


Rotita
Kadın moda giyim ve aksesuarları, ayakkabı, çanta, taklit mücevherat için mükemmel mağaza...
Ödeme Türleri: PayPal, Kredi kartı


Light in the Box
Dükkan düğün ve parti elbiselerine odaklanmıştır. Kategoriler: Erkek Modası, Gelinlik, Ceketler, Palto
Ödeme Türleri: PayPal, Kredi kartı


Aliexpress
Yinelemeler ve kıyafetler toptan fiyata satın almak için iyi. Moda erkek, bayan, aksesuarlar, marka giysileri, giyim kopyaları...
Ödeme Türleri: Kredi kartı


Amerikan Alışveriş Siteleri:



6 Amazon
Site: www.amazon.com/fashion/
Dünyanın en büyük ve en ünlü e-ticaret mağazalardan biridir. Site satılan her şey tam bir mağazadır. Mağaza tarafından sunulan tüm ürünler orijinaldir. Ürünün uluslararası deniz taşımacılığına uygun olup olmadığını öğrenmek için bu bağlantıyı uluslararası olarak gönderirler, ancak tüm ürünlerin değil: Amazon Global.


7 Ebay
Site: www.ebay.com/fashion/
Dünyadaki en büyük elektronik pazardır ve satın alma kolaylığı ve en iyi fiyatlarla dünyanın pek çok tüketicisinin favorisi olmasından dolayı sayısız satıcıya sahiptir (hatta Çinli).


8 Nordstrom
Site: www.nordstrom.com
Bu noktada giysiler konusunda uzmanlaşmış en iyi dükkân olduğunu söyleyebiliriz. Nordstrom'un güçlü yönlerinden biri, içinde çalıştıkları çeşitli markalardır. Neredeyse tüm büyük markaların sitede satıldığını görebilirsiniz.


9 Carters
Site: www.carters.com
Cater's, Amerika Birleşik Devletleri'nde en popüler çocuk giyim mağazası. Markanın büyük farkı ortalamanın üstünde, adil bir fiyata müttefik, bebeğin elbiselerini almak istiyorsan bu mağaza doğru yerde.


10 Pacsun
Site: www.pacsun.com
Genç giyim tasarımcısı, OBEY, Nike SB, Adidas, RVCA, Young & Reckless, Diamond, Brixton gibi anların en iyi ve en popüler giyim markalarını buluyor...

Bizi her zaman ziyaret edin!

Bu, Çin'de kıyafet satın almak için en iyi çevrimiçi alışveriş merkezleri hakkındaki makalemizdi! Bu sayfalar güvenilir ve güvenli olarak kabul edilir. Gerçekten kârlı olup olmadığını görmek için ülkedeki ithal malların maliyetlerini ve oranlarını hesaplamak her zaman önemlidir. Çoğu durumda, tüm Çin web sitesi fiyatları bile rakipsizdir. Bu yazının, beklentilerinize en uygun Çince çevrimiçi mağazayı bulmanızda yardımcı olacağını umuyoruz. Lütfen en kısa zamanda tekrar gelin, çünkü her zaman haberlerle güncelleniriz. Yakında görüşürüz!

Ayrıca okuyun: 40 PayPal ile alışveriş yapılan siteler 2018 (çince siteleri)
Top 10 Yurtdışı Giyim Alışveriş Siteleri - 2019 Reviewed by Clarice Oliveira on Ocak 17, 2018 Rating: 5

1 yorum:

  1. Erkek spor ayakkabı arayanlardan mısınız? Tıklayın ve erkek spor ayakkabı ürünlerini inceleyin: erkek spor ayakkabı

    Alternatif: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 2: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 3: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 4: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 5: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 6: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 7: erkek spor ayakkabı

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Yurtdışından Alışveriş © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.